21.6.2014

Suopursun tuoksua

Mikään ei voita koiralenkkiä upeissa maisemissa! Paitsi valokuvausretki upeisiin maisemiin?! Ja joskus saa samana päivänä molemmat :) 

Ei ole Rajamäen kangasmetsiä voittanutta... Tai ehkä metsästä alkava suo ;) Koiralenkillä alkoi kuvaushammasta kolottaa suon kohdalla! Eihän siinä auttanut muu kuin sopia kuvausreissusta saman tein! Onneksi valoa ja jopa aikaa riitti. Kotiin pikapyrähdys, kamera kyytiin ja saman tein takaisin.

Aurinko kultasi männynrungot. Että ne ovat kauniita! Tekee suorastaan mieli mennä halaamaan puita :)Sitten kipin kapin suolle, ennen auringonlaskua. Suopursuja! Aaaahh!Vastavaloon! Myötävaloon ei enää juurikaan huvita kuvata.Vaan vastavalo sitten paljastaakin kaikki murkut ja hämähäkinseitit. No, mutta sehän on vaan hyvä - ainakin useinmiten :)Suo reunustaa Matkunlammi-nimistä suolampea. Lammi? Miksi ei lampi? Varmaan jotain Aleksis Kiven erikoisuuksia kuten niittukin. Vielä ehdittiin näkemään auringon viimesäteet lammella.
Lammen vettä vasten suopursu ja juolukka näyttivät tosi upealta! Suorastaan isänmaallinen vaikutelma :)
Kesäkuu on suon upeinta aikaa: valoa, värejä ja kasvun voimaa! Tupasvillakin kukki.Pikkuhiljaa aurinko painui metsän taakse ja taivas pukeutui pastellisävyihin. 

Hyvää yötä suo! Olet kaunis! 

2 kommenttia:

  1. Voi että noita maisemia, vaikka ne on nähnyt lukemattomat kerrat, niin aina ne vaan näyttää yhtä kauniille <3 :) Ihania värejä, tunnelmia ja kuvakulmia, en osaa edes nimetä suosikkia, kun siellä on niin monta tosi ihanaa otosta :) Kannatti mennä vielä iltapuhteiksi kuvailemaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä Sadun kannustuksilla on sitten positiivinen vaikutus :) ISO kiitos!

      Poista