21.12.2013

Muotoja ja värejä

Madeira ei olisi Madeira ilman huikaisevan kauniita värejä ja muotoja. Koko väriskaala laidasta laitaan. Luonnon luomia tai taidokkaasti tehtyjä upeita yksityiskohtia. Niitä voisin ihailla kauan, kauan. Joidenkin mielestä käytänkin siihen jo liikaa aikaa ;) Vain toinen valokuvaaja voi ymmärtää...
Ja kuinka valo toistaa ja tuo esille muodot.

Mitkä muodot ovat tässäkin puunrungossa!


... ja tässä 


Rakentamisessakin osataan hyödyntää valon hienoja ominaisuuksia.Valo saa värit hehkumaan, tuo niiden sävyt esille.Katso näitäkin muotoja, värejä, sävyjä! Vaahteran sukulainen, olettaisin.


Ihmeköynnöksen kukka on pieni ja vaatimaton. Tai kun tarkemmin katsoo, ei se niin vaatimaton olekaan. Itse asiassa hyvinkin viehättävä. Kukkia ympäröivät ylälehdet vastaavasti ovat tosi näyttävät. Ja valoa läpäisevät! Taas tässäkin valo on tärkeässä roolissa!Vaniljan kukassa on valtava määrä sävyjä. Pehmeitä, lämpimiä...Kyyhkyn puvussakin on erilaisia sävyjä vaikka millä mitalla.Tätä heijastusta en lakkaa ihailemasta! Timantteja ripoteltuna aalloille. Vuoden pimeimpänä päivänä on kiva paeta pimeyttä ja palata Madeiran valoon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti