6.10.2019

Värin ääri-ilmiöitä


Kaikkien ulkomaisten kavereideni kauhuksi valitsin otsikoksi värin ääri-ilmiöitä. Sillä niitä tämä syksy tarjoaa runsaasti! Alkaen tummanvihreästä ja kiertäen melkein kaikki lämpimät sävyt ja päätyen tumman sinipunaiseen.

Aamun valo on houkutteleva. Niinpä lähdin etsimään kuvauskohteita ihan silmämääräisesti lähikulmilta. Jos jotain puhuttelevaa sattui silmiin,  ei muuta kuin jalkautumaan. Ja kyllähän kuvattavaa löytyikin! Kierros oli lyhyt, mutta aikaa paloi kiitettävästi.

Kuvat puhukoot puolestaan :)

Vaikka olin hyvin lähellä yli 20.000 asukkaan Klaukkalan taajaman keskustaa, aivan kivenheiton päässä oli laidun, jossa lehmät vielä laidunsivat.

Koulun pihalta löytyi värejä laidasta laitaan.Kesken kuvauksen kuuliin tuttuja ääniä. Katse ylös. Näkemiin! Nähdään keväällä taas <3Kamera oli jo pakattu ja päätös tehty, että nyt suoraa päätä kotiin. Vaan enpäs pystynyt pitämään päätöstäni, kun satuin vilkaisemaan Tiiranrannan suuntaan. Tiukka jarrutus ja käännös oikeaan päin! Sieltähän löytyi oikein värien sinfonia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti