29.5.2014

Eläväistä Berliiniä

Berliini. Suurkaupunki täynnä ihmisvilinää, pilvenpiirtäjiä, autoja...? Onneksi se ei ollut mulle sitä. Vaan vehreä ja väljä paikka, jossa saattoi törmätä myös eläimiin. Tottelevaisuuskoulutuksen kotimaassa koirat liikkuivat vapaana kaupungilla! Eihän suomalainen meinannut uskoa silmiään! Koirat menivät omia menojaan häiritsemättä kenenkään (mielen)rauhaa. 

Tiergartenissa puisto täyttyi linnunlaulusta. Mustarastaan upea kirkas laulu täytti puiston. Puolikesyjen lintujen pesätkin saattoi havaita helposti. 


Kanit tulivat esille koloistaan iltahämärissä. Meidän mielestä ne vaan olivat mielettömän suloisia :) Kameraa en pitänyt mukana enää siinä valaistuksessa ja kännykkäkuvat olivat julkaisukelvottomia. Siis on vain tyydyttävä muistelemaan niitä pikku ihanuuksia. 

Kunnon turistit käyvät eläinpuistossa. Niin mekin. Tosin en halunnut katsoa eläimiä kaltereiden ja verkkojen takaa. Johan ne olisivat nauraneet meille! ;) Mutta puiston kiehtovat kasvit ja yksityiskohdat innostivat kuvaamaan.
Kyllähän vapaista linnuista ottaisi kuvia. Vaan kun yleensä myöhästyy kameransa kanssa. Siinä vaiheessa kun manuaaliasetukset ovat kohdallaan, kuvattava kohde on kadonnut sananmukaisesti taivaan tuuliin. 

Vaikka haikarat asustivat puiston lammella, ne pääsivät vapaasti lentämään puiston ulkopuolelle. Mikä tuuri! Sain napattua muutaman kuvan.  


Mitäs ne nämä ovat?! Ei aavistustakaan, mutta hienoja kuitenkin :)Kauniita yksityiskohtia oli vaikka muille jakaa. Värejä.


Vesiaiheita.


Valon ja varjon leikkiä.


Vain pieni pala on nähty, pieni häivähdys koettu. Uudestaan!

2 kommenttia:

 1. Nautittavia kuvaelämyksiä jälleen blogissasi Margareta :)
  Huomasin hymyileväni kuvia katsoessani!!

  Tuulikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on tarkoituskin! Kiva, että toimii :)

   Reetta

   Poista