13.3.2016

Talvileikkejä

Muistikortti otti ja sanoi irti sopimuksensa. Tuska oli suuri, kun luulin vian olevan kamerassa tai ohjelmassa, jolla siirretään kuvia tietokoneelle. Sitten iski helpotus, kun asian laita selvisi. Murheista pienin!

Ei muuta kuin muistikauppaan muutaman vertailun ja kameran omien mahdollisuuksien laskemisen jälkeen.  Juuri ennen aurinkoisia kuvauskelejä uusi leluni rantautui. Sitä oli tietty heti kokeiltava!

Ja mikä tuuri: viikonloppu ja upea aurinkoinen keli! Paljon valoa ja värejä :)  Kamera kuntoon ja koirat pihalle. Vielä kun saisin sen assarin mukaan, olisi tosi upea juttu, kun pojat ei leiki keskenään. Vaan ei. No sitten vaan leluja heittelemään vasemmalla kädellä ja kamera valmiina oikeassa kädessä.


Tilli on meidän perheen Kingi. Vaikka se tietää asemansa vahvaksi, sen pitää aina muistuttaa Kanelia asemastaan. Se on tehnyt sen jo niin monta kertaa, että asia on Kanelille piirtynyt verkkokalvolle ja takaraivoon. Siksi Kaneli ei uskalla haastaa Tilliä leikkiin. Ei yhteisiä leikkejä :( Molemmille oma lelu. Tilli the King
Kaneli, meidän veteraanivauva ;) Kaneli on päättänyt olla uskollinen toiveelle "Pysy aina pikkuveljenä ja lintuna, älä koskaan miehisty" Paitsi että Kaneli on the Lintukoira. Ja Kuuhullu. Jos kuuta ei ole, kelpaa haukuttavaksi myös tähdet ja katulamput :D

 Muistikortti pysyi hyvin tahdissa mukana! Ostos oli onnistunut :)

1 kommentti:

  1. Hienoja otoksia näyttää uusi muistikortti taltioivan ;) Ihanat, iloiset pojat <3

    VastaaPoista