1.3.2016

Tähtipölyä

Millainen on täydellinen talvipäivä? Helppoa luetella: kaunis puhdas lumikerros peittää maisemaa, aurinko paistaa, tuuletonta, pikkupakkanen ja vapaapäivä! Sellainen sattui kohdalle viime lauantaina :) Mikä onni ja autuus! Ja kun kaiken päälle olin tehnyt kotihommat jo edellisenä iltana, mikäs oli sen mahtavampaa, kuin huomata, että voi lähteä kuvaamaan!

Ovesta ulos, pihan läpi metsään. Siinä ne kuvauspaikat on odottamassa. Kelpaa asua maalla :)Yöllä keijukaiset olivat ripotelleet tähtipölyä metsään. Aurinko paljasti pikkutähdet säteillään.
Kataja oli saanut upeimmat koristeet oksilleen. Tähdet kimmelsivät kauniinvihreillä havuilla.

Auringon säteet saavat aikaan ihmeitä. Sen lämpö sulattaa kyyneleiksi kovimmatkin lumipaakut.Tähtipölyssä näkyivät pitkät varjot vaaleansinisinä muotoina. Mikä harmonia!
Kotipihallakin keijukaiset olivat levittäneet maahan tähtipeitot ja tyynyt. Lyhtyjen varjot täydensivät keijukaisten makuuhuoneet.


Shakkilautakin oli koristeltu tähtipölyllä.


Pari tuntia vierähti ihan hetkessä pienessä takametsässä. Siellä viihtyvät myös linnut ja nisäkkäät. Ajatuksiin hiipi pelko, että menetämme myös pikkumetsämme, kun lähiseudun metsät ovat melkein kaikki kadonneet. Harras pyyntöni maanomistajalle: annathan meidän kaikkien nauttia suloisesta metsästä, jätäthän sen meille kaikille iloksi?

4 kommenttia:

  1. Hienoja talvikuvia. Kyllä luonto on kaunis!

    VastaaPoista
  2. Lumoavan kaunista!! Täydellinen talvipäivä täydellisesti ikuistettuna :)

    VastaaPoista